1. Jeg er ikke opprinnelig norsk. Begge foreldrene mine er litauisk og jeg flyttet hit når jeg var barn. Jeg snakker derimot mye bedre norsk enn litauisk, og å kommunisere med litauere er noen ganger vanskelig for meg. Jeg snakker fortsatt en god del litauisk med mamma, men det blir ofte halvt norsk/halvt litauisk. Så de fleste skjønner rundt oss skjønner uansett hva vi snakker om.
  2. Jeg har 2 tatoveringer. Den siste tok jeg når jeg var på ferie i Hellas. Ingen av dem synes til vanlig.IMG_8721
  3. Jeg har ME/CFS. Jeg var riktignok syk i to år uten å vite hva som var galt, fant ut for ca 3 månedere siden at jeg har hatt ME hele tiden. Det har ført til litt tull i livet mitt, blandt annet at jeg måtte slutte på skolen.
  4. Jeg er sjenert. Dette kommer ikke så godt frem i bloggen, siden her skriver jeg bak en pc-skjerm. Men til vanlig ute blandt folk er jeg som regel ganske sjenert og liker ikke å være midtpunktet. Dette var mye verre før når jeg var mindre, men etter jeg dro til USA i et år så har jeg blitt mye flinkere til å tørre å prate med folk og by på litt mer av meg selv. Men med folk jeg kjenner godt og triver rundt, kan jeg være veldig høylytt.
  5. Jeg og kjæresten min har vært sammen i ca 3,5 år og en stor del av forholdet vårt har vi vært borte fra hverandre. Jeg flyttet til USA for å studere i et år rett etter vi ble sammen og et halvt år etter jeg kom hjem dro han til militæret i et år. Han var hjemme ganske mye det året han var i militæret, noe som jeg synes var kjempe greit! Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor folk sier at avstandsforhold er så vanskelig, det er jo ikke det hvis du faktisk bryr deg om kjæresten din.IMG_5797
  6. Jeg er sykt flink til å utsette ting og er veldig rotete av meg. Jeg utsetter ting helt til siste liten og det irriterer meg så sykt. Hvorfor gjør jeg det?!
  7. Jeg blir rett og slett kvalm når jeg ser kjærester som kliner i offentlighet og de som skriver milelange statuser om hvor mye de elsker partneren sin. Blæ…Er det ikke mulig å si det til vedkommende istedenfor å skrive det på Facebook? Hvorfor må folk legge ut alt om forholdet sitt på sosiale medier…jeg krysser ut Facebook hver gang jeg ser noe sånt.
  8. Jeg er EKSTREMT dårlig på all slags sport. Jeg har både gått på fotball og håndball når jeg gikk på barneskolen. Men jeg klarte ikke å holde på med det i mer enn noen uker. Det er ikke bare at jeg er veldig dårlig på det, jeg hater egentlig å holde på med sport. Jeg ser ikke poenget i å løpe etter en ball egentlig…Jeg digger derimot å se på boksing og wrestling! Det er jo egentlig mye mer unødvendig enn å løpe etter en ball når jeg tenker meg om. Menmen.IMG_7160
  9. Jeg har hatt hest før. Det var en av de tingene jeg hadde lyst på der og da og fikk det. Jeg gikk på barneskolen, var kjempeliten og fikk en hest som var mye større enn det jeg kunne takle. Jeg var egentlig litt redd for den store hesten min og mistet interessen ganske fort. Jeg er ingen hestejente for å si det sånn.
  10. Jeg bruker humor for å komme meg ut av ukomfortable situasjoner. Noe som gjør at det blir enda mer ukomfortabelt og fører ofte til pinlig stillhet. Why…? Jeg vet du står å gråter, men du kan hvertfall flire litt av vitsen min….Haha, neida. Jeg pleier egentlig bare alltid å si feil ting i forskjellige situasjoner.