Da har jeg blitt hele 19 år. Det er litt sykt egentlig hvor fort tiden går, føles ut som det var i går at jeg feiret 12 års dagen min liksom.

Dagen begynte ikke akkurat med champagne og frokost på senga. Med en gang klokken slo midnatt så ville ikke kroppen min være 19 år og jeg var egentlig ufattelig ukomfertabel, fikk klaustrofobi bare av at kjæresten prøvde å klemme og kysse meg. Jeg sovnet jo ikke før langt ut på natten som resulterte i at jeg forsov meg noe heftig til skolen. Fin start på det 19’ende året av livet mitt.

Resten av dagen var kjempe fin, ble overøst av gratulasjoner, gaver og klemmer. Kjæresten min fikk fri fra militæret for å være hjemme på bursdagen min og det synes jo jeg var kjempe koselig. Alltid like gøy å ha han hjemme og ikke minst gøy at han serverer meg middag og hjemmelaget kake på bursdagen min.

I skrivende stund sitter jeg og bestevenninnen min hjemme hos meg, hun prøver å få fyr i ovnen og jeg blogger. Eller nei, jeg må opp å gjøre det for hun gjør det helt feil…….vi blogges!

IMG_4967 IMG_4968 copy IMG_4978 copy