Hei! Flere har sikkert fått med seg at jeg har kjempet for å få det kameraet som jeg kjøpte for en måned siden. Vel, jeg skulle få nytt og de i fotobutikken sa at de hadde bestilt det og at jeg skulle få det i løpet av uken som var for en uke siden. Etter å ha vært ganske frustrert etter å ha betalt så mye penger for et kamera og ikke kunne få bruke det dro jeg inn på butikken for å spørre om de hadde en klar dato om når den kom eller om den eventuelt hadde kommet. Hadde òg ringt dagen før og spurt om de visste noe og da skulle han finne ut dagen etter og ringe meg på igjen, noe som aldri skjedde, som gjorde at jeg måtte ta turen dit selv. Når jeg kom så visste de ingenting. Leverandøren hadde ikke fått noe og ikke de heller, han hadde faktisk ventet på at det kameraet som jeg leverte inn skulle komme tilbake fra reperasjon. Hvor dumt er ikke det? Tilslutt så hevet jeg kjøpet og tok pengene slik jeg kan kjøpe det en annen plass. Blir så sykt frustrert over hele greia…Vet iallefall hvor jeg ikke kommer til å kjøpe mine neste objektiv og kamerautstyr.

Det som var litt moro var at når jeg kom inn første gangen og spurte om jeg kunne få et nytt, så hadde de ikke mulighet til å gi meg nytt, men når jeg kom tilbake senere med foreldrene mine så kunne de plutselig gi meg et nytt. Det spiller vel ikke noe rolle nå, siden jeg ikke fikk det heller.

Forhåpentligvis slipper dere å høre mer om dette og jeg får et splitter nytt Canon EOS 6D kamerahus som fungerer i løpet av neste uke!

Anyhow, nok om det. Her er dagens antrekk!IMG_2860 IMG_2893 IMG_2874 IMG_2826 IMG_2839 IMG_2865 IMG_2840 IMG_2847 IMG_2832 IMG_2885 IMG_2831 IMG_2873