Hei! Hurra for at vi har kommet oss gjennom halve uken! Har egentlig ikke hatt noe å si for min del siden jeg ikke har vært på skolen før i dag og da føles det mer ut som mandag for meg.

Vi driver å skal lage kaker og søtsaker avtekstiler og skal stille det ut på skolen. Det blir nok spennende, har tovet tre baller på en time og hendene mine føltes ut som sandpapir senere.Men er langt i fra ferdig og har flere ting som skal toves, syes, dekoreres osv.

I dag opplevde jeg den verste hårdagen man noen gang kan ha, vanligvis så bruker jeg ikke å måtte gjøre noen ting med håret mitt (ikke at jeg orker heller), men i dag så såg jeg ut som et troll på ecstasy. Heldigvis så er det ikke mye hårband ikke fikser, og å kaste håret opp i en ball på toppen av hodet. Tenker på å gjøre noe nytt med håret mitt, noen idéer?

IMG_2727 IMG_2731 IMG_2734 IMG_2721