Hei! 

Nå har jeg fått publisert videoen som var dedikert kun til mineralsminke. Jeg går litt mer i dybden på hvorfor og hvordan jeg gjør ting i denne videoen, så derfor er den litt lang. 

Jeg elsker hvordan BareMinerals kombinerer både skjønnhet og helse. BareMinerals er et av mine favorittmerker og jeg har brukt det i flere år. Jeg har jo også tidligere sagt at pudder foundation fra BareMinerals var min favoritt, den føles så lett på huden. Når jeg bruker mineralsminke så føler jeg meg så fresh og det føles nesten ikke ut som man har på seg sminke i det hele tatt. Og det synes jeg er helt fantastisk, for det er akkurat slik jeg synes skjønnhetsprodukter skal være! 

Anywho, jeg håper videoen faller i smak! 

Hva synst du om mineralsminke? 

Produkter brukt i videoen: 

BareMinerals Original Foundation

BareMinerals Matte Foundation

GloMinerals Under Eye Concealer (Natural)

BareMinerals Stroke of Light Eye Brightener (Luminous 2)

BareMinerals All Over Face Color (Warmth)

BareMinerals Mineral Veil

BareMinerals Blush (Vintage Peach)

GloMinerals Brow Kit

GloMinerals Eyeshadow Trio (Coffee)

BareMinerals Blyant Eyeliner

BareMinerals Marvelous Moxie Lip Liner i fargen Exhilarated

BareMinerals Marvelous Moxie Lipstick i fargen Speak Your Mind

BareMinerals Lash Domination Mascara

IMG_0714ddd IMG_0681