Jeg har cravet etter en svær burger i flere dager nå, og i dag så kom jeg hjem og laget en til meg selv. Kun fordi jeg selv mente jeg fortjente det, haha. Ikke for å skryte, men den ble faktisk helt perfekt også. 200g med kjøtt, bacon, avokado, salat og andre herligheter. Jeg tror ikke du finner noe som er bedre. Jeg syns det er viktig skeie ut litt av og til og spise akkurat det man har lyst på. Selv om man vil være sunn hele tiden, så er det ikke godt eller sunt å gå rundt med et søtsug hele tiden. Eller for min del, burgersug eller pastasug (?).

Hva pleier du å spise når du skal skeie ut? Jeg liker å lage meg mye pasta bolognese og spise opp alt med ketsjup på! De som kjenner meg vet at jeg har så og si et kjærlighetsforholt til ketsjup. Jeg kan ha ketsjup på ALT og syns ketsjup gjør alt så sykt mye bedre. Ah, ketsjup ♥

IMG_7031 IMG_7040 IMG_7049 PicMonkey Collage