Hei! 

Må bare beklage så mye for at jeg ikke har oppdatert bloggen på en stund nå. Jeg har dessverre fått influensa…kan faktisk huske at jeg hadde influensa på akkurat samme tid i fjor også. Det er vel noe med temperatur endringene å gjøre, alle blir jo syke på høsten. 

Vel, når man er syk så er det obligatorisk med noe godt! Jeg har cravet noen skikkelig store og saftige kanelsnurrer ala det man får i USA, med mye krem på toppen. Så jeg har faktisk brukt 2 dager på å lage de…Det tar jo så sinnsykt langt tid for å få de luftige. Men i dag kunne jeg endelig kaste de i ovnen og bare nyte etterpå. Jeg orket vel og merke kun en, siden de er såpass mektige. Kanskje like greit, det var jo faktisk en kaloribombe jeg laget. Men shit…jeg føler jeg fortjener det når jeg er syk og fy så gode de var! 

Har heller ikke fått filmet en ny video til dere denne uken. Men den kommer nok, kanskje jeg får fikset noe i morgen. 

Håper dere har en fin uke! 

IMG_9994 IMG_9999 IMG_9997 copy