Hei!

Nyter alle den siste fridagen i påsken?

I dag har jeg og familien min vært på skitur oppe i fjellene. Det var så utrolig nydelig vær og omgilvelser at man nesten kunne tro man drømte. Det så helt seriøst ut som noe tatt fra et eventyr. Det var kun snøbelagte fjell rundt oss og ingen hus i nærheten. Den perfekte avslutningen på påsken!

Jeg og kjæresten min var på den samme skituren på langfredag, men vi gikk betydelig lenger enn det jeg gjorde med familien min i dag. Vi gikk i mange timer og jeg skal love dere at vi var utslitt etterpå! Jeg elsker å gå på ski og gleder meg allerede til neste år.

Tenkte jeg skulle dele resten av bildene fra hytteturen som vi hadde for noen dager siden. Det var så godt å komme seg bort litt, selv om det bare var 2 dager.

Anywho, jeg håper at alle har hatt en fortreffelig påske!

IMG_7577 IMG_7582 IMG_7692 IMG_7596 IMG_7678 IMG_7664 IMG_7661 IMG_7703 IMG_7717