Håper alle sammen har hatt en super helg! Jeg har tilbringet så og si hele helgen i senga, formen er ikke helt på topp og derfor har ikke bloggen blitt oppdatert. Men håper på at neste uke blir fylt med godt humør og masse motivasjon. Det er seriøst det beste jeg vet, å være motivert. 

Forresten så har jeg brukt hele dagen til å finne inspirasjon til en tutorial jeg kommer til å lage nærmere Halloween. Nemlig Special FX sminke med gørr og blod. Sminke er faktisk helt utrolig og man kan faktisk skape akkurat det man vil på ansiktet sitt. Bare med litt flytende latex, bomull og mørke farger kan man plutselig se ut som man har blitt påkjørt av en gressklipper. Jeg gleder meg sånn til å vise dere! 

Anywho, rett før helgen fikk jeg et kjempe stilig deksel til datamaskinen min i svart marmor. Jeg kommer ikke over hvor sinnsykt kul mac’en min ser ut nå. Den var jo så kjedelig før når den kun var grå. Marmor er så utrolig fint og hele huset mitt kunne gjerne vært i marmor. Det er så STILIG! 

Du får kjøpt slike deksel til både data og mobil på Caseapp. Der du kan både velge mellom ferdiglaget design eller laste opp dit eget bilde og få det printet opp som et datadeksel eller iphonedeksel. 

IMG_9362 IMG_9365

 

Inneholder sponset produkt.