Hei! 

Denne uken bestemte jeg meg for å gjøre en høst inspirert look, siden jeg ennå ikke har gjort det. Jeg personlig synes fargene i høst er superfine! I tillegg elsker jeg både tykk liner og mørke lepper, så da måtte jeg bare. 

Jeg gir snart opp når det kommer til iMovie….Hver eneste gang får jeg opp feilmelding og får ikke til å laste den opp til YouTube eller laste den ned som en fil! Skjønner absolutt ingenting….tror jeg må lære meg Adobe Premiere Pro istedenfor. Noen som vil lære meg? Eller som eventuelt vet hva som er problemet med iMovie? 

Hva synst dere om denne ukens tutorial?

Produkt brukt i videoen: 

BARE MINERALS Correcting Concealer (Light 2)
BARE MINERALS Lash Domination Mascara
BARE MINERALS Bronzer (The Skinny Dip)
BARE MINERALS Illuminating Mineral Veil
GLO MINERALS Face Primer
GLO MINERALS GloLipstick (Bordeaux)
GLO MINERALS Luxe Liquid Foundation (Naturell)
BEAUTY UK Glitter Liquid Eyeliner (No2 Gold)
WET’N’WILD Mega Eyes Defining Marker
HOT MAKE UP Eyeshadow Collection
NYX Slim Lip Pencil (Prune)
NYX Born To Glow Liquid Illuminator (Gleam)
BILLION DOLLAR BROWS Universal Brow Pencil
THE BALM Bahama Mama
THE BALM Mary-Lou Manizer
THE BALM Schwing Liner
REAL TECHNIQUES Core Collection
REAL TECHNIQUES Starter Set
BEAUTY BLENDER Original
BEAUTY BLENDER Micro

IMG_0329 IMG_0353