Hei! 

Nå har jeg fått filmet enda en video til dere! Denne gangen ble det en til SFX sminke tutorial, men mye lettere enn den jeg har gjort tidligere. Det tar også kun ca 20 minutter å sminke seg slik, så det er jo perfekt for en »last minute» Halloween kostyme. 

Historien bak the Chelsea Smile eller Glasgow Smile er ganske grufull og er i grunn en tortur metode. Først så ble det kuttet små sår på begge sider av munnviken, deretter ble man sparket, slått osv til man skrek og på grunn av det rivnet sårene opp mot ørene. Det gjorde at man ble seendes ut som man smilte bredt. Helt sinnsykt synes jeg. 

Bortsett fra den grufulle bakgrunnshistorien er dette ganske stilig og ekkelt Halloween sminke. 

Hva synst dere?

Product brukt i videoen: 

BEN NYE Liquid Latex
BEN NYE Stage Blood
BEN NYE Fresh Scab Blood
BEN NYE Special FX Color Wheel (Bruises & Abrasions)
INGLOT HD Illuminizing Powder
MAYBELLINE Fit Me Foundation
Kleenex
Liten neglesaks
Bomullspinner

Jeg kjøpte mitt SFX utstyr på Camera Ready Cosmetics, men vil egentlig ikke anbefale å kjøpe derfra hvis du kun skal bruke det til Halloween. Frakten blir veldig dyr når man bestiller derfra og prisen dobler seg fort. Jeg ville heller anbefalt å kjøpe det for eksempel på Superkul.no der de har også gode profesjonelle merker som Graftobian og Mehron. Men man kan også få kjøpt flytende latex og alt man trenger på butikker der de selger kostymer og party utstyr. 

IMG_0383 IMG_0386