Hei!

Vel, det er mandag igjen, men jeg sutrer ikke. For vet dere hva? Det er høstferie neste uke! Ah, det blir så godt med ferie.

Forrige uke var kjæresten hjemme på perm og det er så godt når han er hjemme. Synes nesten synd på alle jentene (eventuelt gutter) som har kjærester i militæret som de nesten aldri ser til. Kjæresten min er jo hjemme nesten annenhver uke og da er han hjemme en hel uke om gangen. Det synes jo jeg er helt hærlig. Selv om det ikke hadde vært noe problem uansett hvor ofte han var hjemme, vi har jo trossalt vært borte fra hverandre i et helt år før.

Kom over disse søte ballerina skoene her en dag. Jeg bare forelsket meg i de, om det går ann å forelske seg i sko? Vil det si jeg er objektofil? Neida, jeg er ikke så sær. Bare litt. Hva synst dere, er ikke de søte vel?

IMG_3363 IMG_3350 IMG_3344

Nå får jeg sette i gang med lekser og litt matte-prøve-øving! Ønsk meg lykke til.