Hei! 

Huff….denne videoen skulle egentlig bli lagt ut på onsdag. Men, som alltid så går ikke ting slik som de skal. Jeg filmet først på onsdags morgen, men kameraet mitt har ikke kontinuerlig autofokus funksjon, så hele videoen ble uklar og blurry. Så etter å ha søkt mye på google, fant jeg ut man kan kontrollere kameraet fra dataen. Så da begynte jeg å filme på nytt på torsdag og tror dere ikke at jeg glemte å trykke på record?! Argh….dere kan tro hvor frustrert jeg ble. Men det var bare en ting å gjøre, gå å vaske seg og begynne å sminke og filme på nytt. Den filmen ble helt ok og etter å ha brukt flere timer på å redigere den, bestemte iMovie seg for at den ikke kunne eksportere filmen. Akkurat da var jeg veldig nært å bare drite i hele greia og ta kvelden. Men siden jeg lovte så mange at denne skulle komme på torsdag, så måtte jeg bare finne en løsning. Jeg klarte så klart å finne et smutthull og klarte endelig å få lagt den ut på YouTube. Haha. Så noe som vanligvis tar en dag, tok meg to hele dager å gjøre. 

Jeg har gledet meg kjempemye til å vise dere denne videoen, for jeg synes det var så sinnsykt morsomt å lage den. Halloween sminke er så sykt gøy! Så jeg håper virkelig dere liker videoen, selv om den er litt lang..

Det beste med denne looken er vel at man ikke trenger mye fancy sminke til å klare dette. Jeg har kun brukt helt vanlig sminke som jeg hadde fra før og det ble seendes ut helt ok. Så hvis du ikke vil bruke mye penger på et Halloween kostyme, er dette perfekt. Håret kan man bare ta opp i to små dotter eller gå ut å finne noen små grener og feste de på et hårbånd, så har du gevir. Og klærne trenger bare å være brune. 

Hva synst du?

Produkt brukt i videoen: 

NYX Jumbo Eye Pencil (Milk)
NYX Adorable Eyeshadow Palette
MAC Fluidline (Dipdown) 
ANASTASIA BEVERLY HILLS Contour Kit
SMASHBOX Gel Liner
BOBBI BROWN Gel Liner 
KICKS Eyebrow Definer (Brown) 
LA GIRL Pro Conceal 
MOON PRINCESS False Lashes

IMG_0021