Hei snupper!

I dag var jeg så heldig at en Daniel Wellington klokke dumpet ned i postkassen min. Jeg har lenge ønsket meg en slik klokke. En helt enkel og ren klokke som passer perfekt til ethvert antrekk og enhver anledning. For er det noe Daniel Wellington kan, så er det å skape akkurat slike klokker, stilren og moteriktig. Denne her kommer til å bli flittig brukt.

Jeg falt pladask for Grace London modellen som kommer originalt i en mørkeblå/mørkerød lenke og matt roségull. Jeg elsker den! Men jeg har byttet på lenken som dere ser. Noe som er helt fantastisk med disse klokkene, man kan bytte reim ved forskjellige anledninger. På bildene har jeg på den sorte klassiske lenken som man ser på flesteparten av Daniel Wellington klokker. Den sorte reimen for en klassisk look og den originale blå/rød passer perfekt til noe litt røffere. Ah, jeg er så fornøyd!

Grace London klokken kan du kjøpe HER.

IMG_0658 IMG_0624  Untitled-2IMG_0655 IMG_0665 IMG_0616

Frem til 15 juni får mine fantastiske lesere 15% rabatt på en valgfri klokke fra Daniel Wellington! Det eneste du gjør er å oppgi «KAROLINAMARIA» ved utsjekk. 

Finn din favoritt på DanielWellington.com.

/sponset