Nå er det bare to dager til jeg reiser til Hellas, og jeg gleder meg sånn! Vi har bestilt uspesifiserte billetter til Korfu, så vi vet ikke helt hvor vi skal bo. Men det spiller egentlig veldig liten rolle hvor vi sover, vi kommer nok til å tilbringe mesteparten av tiden utenfor hotellet likevel. Vi reiser til Oslo på lørdag og på søndag går flyet til Korfu, hvor vi skal være i 8 dager. Noen som har vært i Korfu og har noe å anbefale? Tips tas veldig godt i mot!

Med tanke på at jeg er syk og ikke må anstrenge meg for mye, så kommer jeg ikke til å blogge når jeg er på ferie. Å reise kan være stressende i seg selv og jeg vil ikke gå i samme fellen som jeg gjorde når jeg var i Gran Canaria. Ble helt tappet for energi når jeg kom hjem og ble liggendes i sengen i noen uker. Så datamaskinen blir igjen hjemme denne gangen. Håper dette er forståelig for dere.  Men det kan være det kommer noen forhåndskrevne innlegg når jeg er borte, så bare følg med likevel. Hihi.

IMG_7326 IMG_7330 IMG_7341 IMG_7351