Hei!

Er det noe jeg elsker så er det å lage god mat, men er det noe jeg ikke liker så godt, så er det å planlegge hva man skal spise til middag. Nå har jeg vært så heldig at jeg får teste ut Adams Matkasse og jeg har allerede fått et positivt inntrykk av konseptet. Det gjør jo matlaging så mye lettere!

I går kveld fikk jeg levert to kasser med mat på døren her hjemme. En kasse med frukt og en kasse med sunne og fargerike råvarer til middag for 5 dager. Gleder meg som en liten unge på julaften til å få testet det ut! Jeg elsker å prøve ut nye oppskrifter og Adams Matkasse gjør det så lett når man får et oppskriftshefte og alle råvarene levert rett på døren.

IMG_6752

Blir så glad av å se på så mye fargerik mat! 

For de som ikke helt vet hva Adams Matkasse er: Du bestiller en valgfri matkasse på nettsiden til Adams Matkasse og starter et abonnoment der du får en matkasse en gang i uken. Men du kan selv bestemme om du vil pause abonnomentet eller bare en leveranse. Du kan også bytte på kasser etter du har startet abonnomentet. Du slipper å planlegge middager for uken og slipper lange og travle handleturer. Dermed sparer du en god del tid.


IMG_6766

Du kan velge mellom fire forskjellige matkasser. Jeg bestilte Originalkassen, som skal vistnok være folkets favoritt. Men det finnes også en Barnekasse, den inneholder mat som er lett og like, milde og gjenkjennelige smaker som passer godt for en småbarnsfamilie. Ekspresskassen er for folk i farta, den inneholder oppskrifter som er raske å lage, men som fortsatt er sunne og gode. Fri for-kassen er en allergivennlig kasse, som er tilpasset de som ikke tåler melk, egg og gluten. Med andre ord, det finnes en matkasse for alle!

IMG_6744 IMG_6759

Jeg gleder meg til å fortelle dere mer om Adams Matkasse når jeg har fått testet det! Blir gøy å prøve ut nye og spennende oppskrifter.

Har du prøvd Adams Matkasse før? Hva synst du om det?

Les mer om Adams Matkasse HER.