Denne måneden har jeg faktisk fått prøvd ut en god del produkt og lært en god del. Dette var mine favoritter i August måned. 

BEAUTY BLENDER Original 
Det første jeg har å si om denne er…Hvorfor i all verden har jeg ikke kjøpt denne før?! Det er helt seriøst den beste applikatoren en jente kan eie. Den legger sminken helt perfekt og trekker ikke til seg så mye produkt med tanke på at du må dampe den før du bruker den. Jeg har kun originale nå og jeg synes den fungerer veldig bra til å påføre foundation og til å blende ut når du konturerer ansiktet. Nå venter jeg også på flere Beauty Blendere i posten, så jeg kommer nok til å ha et eget innlegg om de litt senere. 

IMG_9092

 

CLINIQUE Moisture Surge Intense
Som jeg sa så sliter jeg med utrolig tørr hud og finner aldri en krem som hjelper meg. Vel, denne her har hjulpet meg mye bare på to uker. Første uken såg jeg absolutt ingen virkning og holdt nesten på å kutte den ut av hudpleierutinen min, men så begynte ting å skje. Huden min er ikke like tørr som den har vært tidligere og blir supermyk! Det er fortsatt tørt til tider, men denne har hjulpet MYE. Hvis jeg har noen lesere som sliter med tørr hud så vil jeg fortsatt gjerne ha tips på hva som hjelper. 

MAC fix+
Denne også kommer til å forbli i min sminkepung så lenge jeg lever. Den er helt herlig! Har allerede sagt i et tidligere innlegg at jeg er helt hekta på denne. Man bare sprayer den på ansiktet og vips så ser sminken mye bedre ut og i tillegg får huden litt fukt også. Jeg sliter mye med tørr hud og da er denne livredderen min når sminken begynner å se litt blass ut. 

IMG_9094

MAC Strobe Cream
Denne kan man bruke både over og under sminken. Over for å highlighte utvalgte steder litt og under for å få en fin og jevn glød. Jeg har brukt den en del som primer i det siste og synes den gir meg en kjempe fin glød samtidig som den hydrerer huden. Den inneholder skimrende pigmenter så den får deg til å «skinne» litt og jeg synes det er kjempe fint! Absolutt en favoritt.

SMASHBOX O-Plump
Dette er en lipgloss som gjør leppende litt mer fyldige, og i tillegg gir en helt naturlig rosafarge på leppene. Den reagerer visstnok med temperaturen i leppene dine og gir en helt personlig rosanyanse. Da vet du hvertfall at fargen passer deg. Jeg syns den er kjempe fin på og jeg bruker den hele tiden! Den har nesten erstattet mine glosser fra Clarins. Eneste minuset er at den kan svi litt på leppene i starten. 

IMG_9095

 

Hva var dine skjønnhetsfavoritter i August?