Hei! 

Nå nærmer vi oss slutten av måneden og det betyr at jeg skal fortelle dere om mine favoritt skjønnhets produkt for denne måneden. Denne måneden brukte jeg egentlig masse tid og penger på å finne hudpleie produkt som passer for huden min og det har jeg jammen klart også. Jeg har nevnt tidligere at jeg sliter mye med veldig tørr hud og har tidligere ikke klart å finne produkt som hjelper mot dette. Men nå har jeg endelig funnet en hudpleie rutine som hjelper huden min! Det er så sinnsykt deilig å ikke ha tørr hud hele tiden nå…jeg har fortsatt litt tørr hud i ny og ne, men slik er jo bare huden min og det er ikke så mye å gjøre med det. Men det var ikke dette jeg skulle fortelle om i dag…jeg kan heller lage en video om hudpleie rutinen min en annen gang. 

Dette er mine favorittprodukt fra September måned. 

IMG_0039

Maybelline Fit Me Foundation (120)

Denne hadde jeg hørt så mye godt om fra de som har tørr hud og måtte bare prøve den selv! Jeg er alltid litt skeptisk til «drugstore» produkter siden jeg har hatt flere dårlige opplevelser med de enn gode. Jeg er generelt alltid litt skeptisk til sminke som er billig. Men jeg angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte den. Den føles kjempelett på huden, ser naturlig ut og gir også en fin sunn glød. Den har ikke så god dekkevne derimot…men for meg spiller det egentlig ikke noe stor rolle siden jeg ikke har så veldig uren hud. Men hvis det er dekkevne du er ute etter, ville jeg ikke anbefalt denne. 

Vichy Aqualia Thermal Serum

Denne her fikk jeg faktisk anbefalt av noen på en gruppe på Facebook og er nå helt avhengig av denne. Denne reddet huden min helt og jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten den nå! Dette er en fuktighetsgivende serum som jeg bruker både morgen og kveld. Hvis noen av dere sliter med tørr hud, gjør dere en tjeneste og prøv denne! Vi faktisk påstå at dette er et mirakelprodukt og noe jeg kommer til å bruke for resten av livet. 

MAC Lip Pencil (Oak) 

Denne kjøpte jeg faktisk for en god stund siden, men den har ikke blitt brukt før nå. Når jeg prøvde den virket den så utrolig lys og da tenkte jeg «Nei, herregud..hva har jeg kjøpt? Denne her er jo alt for lys for leppene min.» Så da ble den lagt på hylla. Jeg har flere liplinere fra Mac som jeg liker veldig godt, så da ble denne bare glemt bort. Det var ikke før noen uker siden jeg prøvde den igjen og innsåg at den faktisk har den perfekte fargen til å legge kontur på leppene! Man kan få leppene til å se mye større ut uten at det ser utrolig unaturlig ut. Så nå er jeg helt frelst! Jeg er i grunnen stor fan av alle liplinerene fra Mac..haha. 

IMG_0034

Makeup Geek Eyeshadows

Hvor har disse øyenskyggene vært hele livet mitt? Jeg elsker Makeup Geek sine øyenskygger, de er så sinnsykt pigmenterte og lett å blende ut. Jeg bestilte kun 5 stk denne gangen og angrer så sykt på at jeg ikke bestilte flere når jeg først var i gang. Kjøpte også en Z-palett til å ha de i, så den må jeg bare fylle opp med flere! 

Ardell Lashes Natural (Demi Wispies)

Disse vippene er fantastiske! Jeg prøvde Ardell vippene for første gang når jeg bodde i USA, men det er ikke så lett å få tak i de i Norge. Så da har jeg ikke brukt de siden. Men for noen uker siden så bestilte jeg meg en pakke med 10 par vipper fra Ebay til en billig penge og har faktisk brukt kun de etter det. De er så utrolig lett å få på seg og legger seg så lett på dine egne vipper. Min favoritt fra Ardell er Demi Wispies, de ser utrolig naturlige ut og folk legger faktisk ikke merke til at det er falske øyenvipper jeg har på meg når jeg bruker disse. Pluss, de holder seg fine kjempelenge så lenge du passer godt på de. Jeg kan bruke et vippesett opp til 10 ganger. Ardell e absolutt å anbefale! 

Clarins Santal Olje

Dette er en ansiktsolje med 100% planteekstrakter, som jeg bruker før jeg legger meg på kvelden. Den skal roe og styrke følsom hud, samtidig som den fukter og gir næring. Huden min elsker denne oljen og jeg elsker lukten. Jeg vet ikke hvorfor men jeg elsker alle naturlige lukter og denne lukter veldig naturlig. Uansett, huden min blir kjempemyk og får fuktighet av denne. Sammen med mange av de andre produktene jeg har fortalt om nå, så har jeg ikke planer om å erstatte denne. 

IMG_0040