Heisann! Jeg løy i det forrige innlegget, jeg har kamera. Fikk igjen objektivet i går, og får et helt nytt 6D kamera neste uke! Så 600D får duge i en liten stund til. Men….jeg hadde glemt å ta ut minnekortet i 6D’en som ikke fungerte som fotobutikken sendte inn til verkstedet, på det minnekortet var det noen bilder fra Sverige turen jeg og kjæresten hadde i sommer. Håper jeg får det igjen, vil gjerne dele bildene med dere. Dette er så typisk meg det.

Gleder meg så utrolig mye til å endelig ta bilder med det nye, skal si det var surt å ha et så bra kamera i hus uten å få bruke det. Så forhåpentligvis så har jeg det i hendene klar til å brukes før neste helg.

Er det noe jeg elsker så er det blomster og fine klær, og begge to kombinert i samme er jo enda bedre! En playsuit med blomsterprint. Jeg gikk til innkjøp av denne herligheten for en god stund siden og den er så utrolig fin. Trodde jeg kom til å få brukt den mye i sommer, men så forsvant det fine været og desverre så har jeg ennå ikke fått brukt den. Hva tenker dere? Fra Sheinside.

IMG_2302IMG_2311IMG_2326