Gud som jeg elsker mat! Elsker å spise og å lage mat av alle sorter. Bortsett fra dessert og kaker, er ikke alt for glad i dessert og har aldri vært det. Velger grønnsaker og frukt ovenfor sjokoladekake og sukker hver gang jeg får sjangsen. Skjønner virkelig ikke hvorfor folk sier det er så vanskelig å spise sunt når grønnsaker og frukt smaker så sinnsykt godt! Jeg er jo ikke den sunneste sjela på jord, liker å unne meg en kebab eller burger fra Burger King i ny og ne (noen ganger litt for ofte).

Hjemme hos oss har vi så og si aldri et måltid uten noe slags salat eller grønt til. Jeg har spist salat til pizza flere ganger og tar salat på pølse med brød. Gjør det ikke akkurat så sykt mye sunnere, men jeg synes det smaker så utrolig mye bedre. Noen andre som bruker å gjøre dette eller er det bare meg?

Anyhow, i dag laget jeg tacopasta med stekte grønnsaker. Trenger vel ikke si så mye annet enn at jeg har spist dette i hele dag og jeg er litt lei meg for at det er tomt nå.

IMG_4992 IMG_4993