Hei! Det har vært lite blogging i det siste. Grunnen er vel så enkel som at jeg har vært syk, stresset og hatt en del ting å gjøre. Da har det vært litt deilig å ikke måtte tenke på sosiale medier på en stund. Tenkte å stikke innom å gi fra meg lyd, å vise dere at jeg fortsatt eksisterer.

Jeg har begynt å lage meg en kjempe god frokost smoothie. Jeg tuller ikke når jeg sier den smaker perfeksjon. Den består av masse spinat, ananas, granateple, mynte, sitron og ingefær. Jeg tilsetter óg honning for å få den litt søtere.Den smaker annerledes hver gang jeg lager den, men ikke på en dårlig måte. En grunn til dette kan være at jeg endrer på hvor mye av hver ting jeg tilsetter hver gang. Jeg blir overrasket over alle smakene hver gang, det smaker så sykt godt! Oppskriften er ikke helt klar ennå, og trenger litt mer arbeid. Om noen er interresert kan jeg poste den senere.

Jeg har vært litt skeptisk til grønne smoothier med spinat, grønnkål, brokkoli osv. Det ser jo helt ærlig ikke noe appetittelig ut. Det er grønt og består av gress (?!). Men jeg måtte prøve det og jeg lover dere at alle som prøver en slik smoothie kommer til å bli positivt overrasket. Det føles supert å starte morgenen med denne her.

IMG_5002 IMG_4995 IMG_5021 IMG_5018 IMG_5005