Fant ut at jeg aldri hadde hatt en giveaway på bloggen min på alle de 6 årene jeg har blogget. Da er det vel bare en ting å gjøre! Nemlig å ha en giveaway. Er litt dumt at jeg ikke har hatt giveaway og konkurranser før, for jeg har jo verdensbeste lesere og vil gjerne gjøre noe kult for dere!

Alt dette kan du vinne:

 • Eyeliner fra Elizabeth Mott
 • Den nye hårserien for nordisk hår fra Schwarzkopf
 • Armbånd
 • Rosa og gull klokke
 • Flashtattoos
 • Solbriller
 • Øredobber

IMG_9986

For å vinne må du kun gjøre dette:

 • Like facebook-siden min HER 
 • Legge igjen en kommentar med e-post adressen din i kommentarfeltet slik at jeg kan kontakte deg om du vinner!

  Vinneren trekkes 20 mai. Lykke til!

IMG_9990 IMG_9988 IMG_9997 IMG_9979

I samarbeid med Glossybox, Cocoo.se, Schwarzkopf og Junkyard (sponsede produkt)