Jeg har hørt mye godt om Glossybox og nå har jeg faktisk testet det ut selv. For de som ikke vet hva Glossybox er, så er det en boks man får i posten hver måned med fem forskjellige skjønnhetsprodukt som man kan teste ut. Er jo helt supert for de som liker å teste ut nye produkter, men vil ikke bruke masse penger på det.

IMG_8695 IMG_8694 IMG_8667

 

Har skrevet ned en review av produktene som var i denne boksen.

Sanex / Dermo Sensitive Deo Roll-On
Dette er en deodorant som skal pleie sensitiv hud og holde deg frisk og tørr i opp til 24 timer. Jeg har brukt denne i ca en måned nå, og er positivt overrasket. Jeg liker veldig godt at den ikke har en sterk lukt, men om du svetter veldig mye så vil jeg ikke anbefale denne, siden den er ganske svak.

Absolute New York / Garlic Treatment
Dette er slags neglelakk som er pleiende for neglene. Den inneholder naturlige ekstrakter av hvitløk og gir derfor nytt liv til slittne negler. Denne kan man bruke, mellom manikyr for lysere, lengre og sterkere negler. Perfekt for meg som har så svake negler.

Royal Apothic / Tinties Lip Butter
Denne leppepomaden har jeg faktisk ikke brukt så mye, pågrunn av at den har en litt sterk rosafarge som ikke passer meg i det hele tatt. Men den kommer i supersøt krukke som er bare helt nydelig. Nesten sånn at den er verdt å ha bare pågrunn av at den er fin, haha.

Make Up Store / Microshadow
Denne her har jeg fått i rød og har trodd at det er en blush helt til nå. Det er det altså ikke, det er en øyenskygge. Funker som blush altså og har en perfekt farge til akkurat det, men så har jo jeg brukt den feil.

Schwarzkopf Professional / BC Bonacure Oil Miracle Shampoo
Denne sjampoen inneholder vektløs olje som rengjør og mykgjør gåret ditt i dybden og etterlater silkemykt resultat med mye glans, uten at håret skal føles tungt eller fett. Denne finnes faktisk i to varianter, en for normalt hår og en for tynt hår. Lukter litt for gammeldags for min stil, men det har jeg opplevd alle Schwarzkopf produkter gjør.

Glossybox er et månedabonnoment og koster 179,-/måned.

Har du prøvd Glossybox?