IMG_8908

Da fikk jeg endelig ferdigstilt videoen om Makeup Revolution. Jeg ble positivt overrasket over produktene til Makeup Revolution, øyenskyggene var veldig fine og godt pigmentert. I tillegg er de mye billigere enn andre sminke merker.

Jeg er på ingen måte en profesjonell når det kommer til sminke (eller video redigering for den del) og det vil jeg dere har i bakhodet når dere ser videoen. Jeg er bare en jente som er over gjennomsnittelig glad i sminke.


Denne gangen gikk jeg for en type gullaktig smokey eye. Jeg hadde lagt ferdig basen i ansikten og sminket ferdig bryna før jeg startet. Jeg pleier vanligvis aldri å sminke øyene mine så mørke, siden øyene mine ser mye mindre ut da. Men det er likevel gøy å prøve.

Produkt som ble brukt og omtalt i videoen:
Makeup Revolution Redemption Palette Iconic 1 & 2
Makeup Revolution Vivid Baked Bronzer (rock on world)
Makeup Revolution #Liphug Lipstick (end with beginnings, who we are, not giving up)
Makeup Revolution Amazing Lip Gloss (pink & coral)

Annet:
Artdeco Eyeshadow Base
Bobby Brown Long-Wear Gel Liner (black ink)

Håper dere liker videoen og fortell meg gjerne hva dere synst og hva dere vil se neste gang!

IMG_8940 IMG_8897 IMG_8930