Hei! 

I går så var jeg og Audun en liten tur på IKEA. Vel, en liten tur var å undervurdere det litt. Nærmeste IKEA for meg er faktisk i Trondheim, som er 5,5 timer unna. Så vi begynte å kjøre ca. halv 8 og var hjemme kl 10 på kvelden samme dagen. IKEA må være en av de mest stressende butikkene jeg har vært på og jeg kan ikke si jeg koste meg så mye. Høydepunktet med hele turen var vel de svenske kjøttbollene vi spiste der. Heldigvis visste vi hva vi trengte og fokuserte mest på det. Og vet dere hva? Jeg har endelig fått kjøpt meg et sminkebord og skikkelige sminkelys! Men jeg får faktisk ikke brukt det før vi flytter inn i leiligheten til jul, så jeg må bare bite i det, være tålmodig og klare meg med det jeg har nå.

For noen dager siden så fikk jeg endelig mine nye skygge paletter fra BH Cosmetics! Blandt annet highlight og øyenskygge palettet til Carli Bybel. Jeg har ventet så lenge på det! Jeg klarte faktisk å kjøpe det rett før det ble tomt og jeg er så glad, for det har fortsatt ikke kommet tilbake på lager og det er en måned siden jeg kjøpte det. Det er seriøst helt perfekt, så sinnsykt fine nøytrale farger og highlighterene er til å dø for. Jeg har tro på at det kommer til å bli en av mine mest brukte sminkepaletter. 

Jeg kjøpte også et øyenskygge palett med 120 farger, et blush palett med 10 blush og Galaxy Chic øyenskygge palett (swatches nederst i innlegget). BH Cosmetics er jo vanvittig billig og jeg har hørt så mye godt om merket også, så jeg måtte bare prøve det ut. Som sagt så har jeg bare så vidt prøvd det ut, men allerede nå er jeg imponert. Gleder meg til å bruke det enda mer! 

Har du prøvd BH Cosmetics?

IMG_0140 IMG_0169 IMG_0168 IMG_0186 IMG_0188 IMG_0253