Hei! 

Beklager til dere som ikke er så glad i Halloween og Halloween inspirert sminke, men nå har jeg laget enda en Halloween tutorial. Haha. Denne gangen gikk jeg for en litt «penere» og ikke så blodig og ekkel look. Jeg har sett mange har sminket seg slik og jeg ville gjerne prøve ut dette selv. Jeg la først ut et bilde av denne looken på Facebook og på Instagram.  Da tikket det fort inn noen kommentarer om at jeg har kopiert andre som har gjort dette. Blandt annet Huda Kattan (Hudabeauty) og Chrisspy. For det først så hadde jeg aldri sett bildet av Huda før det ble sendt til meg og jeg ble beskyldt for å herme. Og for det andre så brukte jeg et bilde av en tatovering som referanse for denne looken og inspirasjon til tennene fikk jeg fra NikkieTutorials sin Queen of the Dead tutorial. Men ærlig talt, det at folk sier at man hermer når man faktisk har sminket på seg et hodeskalle på ansiktet er litt rart. Hvis det er noen jeg har kopiert så er det vel menneskekroppen? Alle har jo et skjelett og det er ikke akkurat sånn at en Beautyguru har funnet opp akkurat det. Folk er så rare. 

Anywho, til denne looken trenger man ikke så mye. Alt du trenger er hvit ansiktsmaling, svart eyeliner (eller svart ansiktsmaling) og svart øyenskygge. 

Håper virkelig dere liker denne videoen og gjerne la meg vite hvis det er en spesiell look dere vil jeg skal gjøre i fremtiden! 

Produkt brukt i videoen: 

GRAFTOBIAN Hvit ansiktsmaling
BOBBI BROWN Gel Liner (Black Ink)
ART DECO Svart Eyeliner Blyant
NYX Dream Catcher Shadow Palette – Golden Horizons (Black Eyeshadow)
SMINKEKOSTER fra The Body Shop and Zoeva

IMG_04ff42 IMG_0460