Hei! 

Jeg begynner nå å føle meg mye bedre og da føler jeg at det er på tide å begynne å blogge igjen. I dag har jeg stått foran speilet og prøvd ut forskjellige sminke teknikker og prøvd å finne inspirasjon til kommende videoer. Vel…jeg kom på en genial ide. Siden det er en måned til Halloween tenkte jeg å bruke hele oktober måned på å lage Halloween Makeup Tutorials! Jeg personlig digger Halloween og å kle meg ut, så jeg gleder meg kjempe mye til dette. 

Etter å ha samlet litt inspirasjon fra Pinterest, Instagram og YouTube, kom jeg frem til at jeg skulle prøve å sminke meg som en hjort. Resultatet synst jeg ble kjempestilig og jeg kommer til å vise dere hvordan jeg sminket meg på torsdag! Så denne gangen kommer jeg til å vise en litt søt og fin Halloween look. Men fortvil ikke, jeg kommer til å vise dere en blodig og ekkel look også. Jeg venter kun på pakken min fra Ben Nye som inneholder flytende Latex, teater blod og litt annet SFX sminke. Jeg kommer til å ha det så gøy! 

Jeg har egentlig allerede planlagt alle «look’ene» jeg kommer til å vise dere i løpet av oktober. Men hvis dere har noen spesielle ønsker om looks dere vil jeg skal gjøre, så er det bare å skrike ut! 

Hva synst du?

IMG_0021 IMG_0022 copy IMG_0020