Når vi var i Gran Canaria så var det de fleste jentene som kommenterte hvor brun jeg var og tøyset ofte med at de ikke ville ta bilde sammen med meg pågrunn av det, haha.  Kan være noe med at i samarbeid med GoodForMe fikk jeg testet ut Betakarotenen dems. Jeg har alltid pleid å få en litt døll farge på kroppen egentlig, men pågrunn av Betakaroten har jeg fått en sånn fin glød og rett og slett en varm brunfarge. Noe jeg aldri har hatt før. Så jeg kan si jeg er temmelig fornøyd med det!

Betakaroten er et fargestoff som finnes i planter og hører til familien Karotenoider. Man finner betakaroten i mange frukter og grønnsaker, men spesielt i gulrøtter, mango, aprikos og spinat er det høy konsentrasjon. 

Bruk av Betakaroten bidrar til å styrke immunforsvaret, beskytte huden og stimulere pigmentdannelsen, som gjør at huden er mer mottagelig for sollys. Samtidig vil den, brukt over tid, beskytte huden mot solforbrenning og soleksem. Betakaroten beskytter dermed mot tidlig aldring av huden. Så om du har litt eksem, og sliter spesielt i solen, kan dette være en fin beskyttelse. Betakaroten inneholder også et naturlig og helt ufarlig fargestoff. Dette fargestoffet gjør huden din mer motstandsdyktig og kan beskytte deg mot farlig og skadelig UV-stråling. Samtidig får du en vakker, varig, jevn og naturlig brunfarge.

Fordeler ved bruk av Betakaroten:

  • Dyp og jevn brunfarge
  • Bedre opptak
  • Styrker immunforsvaret
  • UVA og UVB beskyttelse
  • Beskytter mot soleksem og solforbrenning

Nå har GoodForMe et supert tilbud. Du som ny kunde kan få prøve Betakaroten i 2 måneder for 99,-. Trykk HER for å bestille deg en nydelig brunfarge!

Sjekk gjerne ut siden til GoodForMe for mer informasjon om Betakaroten og andre kosttilskudd.

IMG_9403
IMG_8927


Reklame