Hei!

Nå har jeg et eller to viktig spørsmål til mine fantastiske lesere. Hva vil dere lese om på bloggen? Hva syns dere er interresant? Er det noe dere vil jeg skal skrive om mer eller noe dere vil jeg skal begynne med?

Over til noe som er litt (veldig) frustrerende. Jeg har for sikkert tiende gang mistet minnekortet mitt…. Finner det helt seriøst ingen steds og har rasert hele huset i desperasjon. Jeg hadde mange bilder på kortet som jeg ennå ikke hadde fått satt over på dataen min og jeg holder på å bli gal av tanken at jeg kommer aldri til å få brukt de bildene. ARGH…! 

Ellers ville jeg bare minne dere på at dere kan fortsatt få 15% rabatt på Daniel Wellington helt til 15 juni! Bare bruk koden »KAROLINAMARIA» ved utsjekk og vips, så kommer en splitter ny klokke til deg i posten om noen dager. Jeg bruker min nesten hver eneste dag, den er så perfekt til alt. Her har jeg brukt tøy-reimen, i blått og burgunder.

IMG_0720
Untitled-2 IMG_0713 IMG_0716

Sponset produkt.