Hei!

Det er ingen hemmelighet at jeg har en ting for klokker. Føler ikke at et antrekk er komplett uten at jeg har en klokke på håndleddet egentlig. Det er uten tvil mitt favoritt tilbehør! Favorittene mine blandt mine klokker må nok være DW klokken og en Pulsar klokke i roségull. Og akkurat nå driver jeg å drømmer om en Triwa klokke i gull. Jeg ga faktisk en Triwa klokke til kjæresten min til bursdagen hans i fjor, og den var så fin at jeg har faktisk lånt den selv et par ganger…Haha. Sorry, Audun!

Eneste minuset er vel at klokker er så himla dyrt…Men på den andre siden, så bruker jo jeg de hver dag, så hvis du ser på det slik så er det egentlig en god investering. Eller? Haha…er nok ikke det nei. Skulle heller hatt en ting for plastposer, det er nok en god del billigere. Men så er det ikke så bra for miljøet, så man vinner egentlig aldri.

Hva er ditt favoritt tilbehør?

IMG_6628 IMG_6620 IMG_6596
Minner på at du fortsatt kan få -15% på Daniel Wellington når du bruker koden «KAROLINAMARIA».