Har dere hatt disse dagene der det faktisk er ingenting å spise i kjøleskapet, ingenting du kan sette sammen til en god middag eller lunsj? Vel, jeg har det slik ganske ofte. På slike dager er det best å lage seg en salat. Derfor er det lurt å kjøpe mye grønnsaker hver gang du er ute å handler inn til uken. Så har du litt til overs når dager som dette innslår. Da kan du bruke alle restene av grønnsaker du har igjen til en liten salat. Det er nok slike dager det er lettest å skeie ut med å spise noe fastfood. Men jeg vedder på flere har sunne matvarer tilgjengelig hele tiden uten å tenke over det.

Jeg brukte en tomat, litt mais, spinat, quinoa, løk og edamame bønner. Tilsett litt krydder og olivenolje og TADA, så har du en smakfull salat!

Fant i tillegg en pose med fryste smoothie-ingredienser som jeg hadde fryst ned for en stund siden og kastet alt i en blender. Så fikk jeg en smoothie til lunsjen óg!

IMG_6607 IMG_6596 IMG_6592 IMG_6591 IMG_6619