Hei!

Nå har jeg fått prøvd ut Adams Matkasse og laget den siste retten fra forrige ukes matkasse i dag. Du kan lese mitt forrige innlegg om Adams Matkasse HER. Det har vært godt å ikke tenke så mye på middag og i tillegg så hadde jo jeg alle varene allerede i kjøleskapet. Har likt alle rettene som var på menyen og syns alt var gjennomtenkt og velsmakende. Både matkassen og fruktkassen ble helt oppspist. Fruktkassen gikk hvertfall veldig fort, den var nesten tom to dager etterpå. JEG ELSKER FRUKT, hvertfall når jeg får det levert på døren.

Alt var egentlig veldig lett og lage, og tok heller ikke så lang tid. Noe jeg synes er helt topp! Det verste jeg vet er å lage mat i evigheter når jeg er skrubbsulten. Det er nesten tortur. Matlaging var faktisk kjempe morsomt med Adam Matkasse! Det er så gøy å prøve ut nye oppskrifter som man ikke har tenkt på å lage selv. Anbefaler virkelig dette for alle matglade sjeler!

Favoritten min fra denne ukens Adams Matkasse må nok være Sheperd’s Pie som du kan ser et bilde av under. Det var en type kjøttpai med potetmos. Jeg synes det smakte kjempegodt, kanskje for kjøttsausen var tomatbasert og jeg er utrolig svak for tomat.

Har du prøvd Adams Matkasse eller har du lyst å prøve det? Hva synes du om det?

Under kan dere se bilder av alle oppskriftene fra forrige ukens matkasse.

IMG_6781IMG_6796

1. Adams Sheperds’s Pie med västerbottensost og frisk salat. 

IMG_7017

2. Laks i purreløk og västerbottenssaus med syrlig gulrotsalat og poteter. 

IMG_6975

3. Grillmix med nakkekoteletter, salcicciapølser og potet- og aspargesbønnesalat.

IMG_6798

4. Fiskepakke med sei, brokkoli og økologisk bulgur. 

IMG_6884

5. Kylling Jalfrezi med mango- og agurksalat og ris.

IMG_6959

6. Hjemmelaget iste med nektariner.

Bestill Adams Matkasse HER.