Tenkte å gi fra meg litt lyd før jeg begynner å rydde hele huset. Familien min kommer hjem fra ferie om noen timer og jeg må rydde litt før den tid. Jeg har faktisk savnet dem en god del, det har vært for stille uten dem. Savner all bråket til lillebrødrene mine.

Til det innlegget skulle handle om, instagram. Jeg bruker instagram som en blogg nr.2, men er nesten mer aktiv der enn på selve blogger her. Man trenger ikke å tenke på hva man skal skrive, bruke lang tid på å ta bilder og redigere dem. Man bare tar et bilde med mobilen, legger på et filter kanskje, og publiserer. Hvorfor sier jeg dette, alle vet hvordan instagram fungerer…Uansett, jeg digger instagram. Her er instagram-bilder fra uken som var.

Jeg elsker å oppdage nye og inspirerende instagram profiler, så legg gjerne igjen instagrammen din i kommentarfeltet så skal jeg ta en titt! 

PicMonkey Collagess