Hey!

Vet ikke om dere har lest det, men i Ålesund så var det syv russ som stjal pingvinkyllinger fra atlanterhavsparken her og satt de ut i det fri. Disse pingvinkyllingene kan ikke overleve lenge uten moren sin ut i kulda og russene nekter å fortelle hvor de har lagt de fra seg. Jeg syns dette her er så utrolig trist. Det knuser hjertet mitt at noen kan være så utrolig hjerteløse. Det virker som at mange tenker at i løpet av de 17 dagene man er russ så kan man bare gjøre som man vil uten at det skal få konsekvenser. Det er så sinnsykt tankeløst og ikke minst idiotisk. Jeg blir sint av å lese slike ting. Jeg var jo som sagt ikke russ når jeg hadde sjangsen, jeg kjøpte russebukse osv, men fant fort ut at jeg ikke var så utrolig giret på å drikke meg full hver eneste dag. For det er det russetiden har blitt, bare alkohol og faenskap. Så jeg droppet det, og det er jeg glad for. Jeg er ingen party-jente og det å være russ hadde aldri vært noe jeg hadde hatt glede av. Misforstå meg rett, jeg har ikke noe i mot russ, det er såklart mange som fortsatt klarer å beholde standardene sine i løpet av de 17 dagene. Og jeg hadde sikkert blitt like forbannet på de som tok pingvinkyllingene om de ikke hadde vært russ og. Men det er så alt for mange som bare driter i alt i russetiden og tror at det er greit! En dag sto jeg og en eldre dame å ventet på bussen i byen, en russebuss kjørte forbi og sprutet vann på den stakkars damen. Jeg syns dette er så utrolig feil…..selv om det bare er vann. Hvor har det blitt av moraler? Hva er deres tanker om dette?

Anywho…dagens lunsj bestod av en kyllingsandwich og en nydelig smoothie. Oppskriften på denne herlige smoothien kommer om ikke så lenger. Jeg laget den i går og siden da har jeg allerede laget den 4 ganger til. Nam!

God helg, alle sammen. Det er FREDAG!

IMG_0814 IMG_0792 IMG_0830 IMG_0806 IMG_0829 IMG_0796