Hei! 

Nå har jeg endelig fått postet den siste Halloween videoen for i år! Jeg synes det var utrolig morsomt å gjøre slik sminke denne måneden og kjenner jeg allerede gleder meg til neste år. Jeg digger Halloween! Tagg meg gjerne i bildene deres på Instagram hvis dere velger å bruke en av mine Halloween looks på lørdag. Jeg elsker å se når dere poster bilder! *

Dette er da Del 2 av gårsdagens video som var bare «fin». Jeg klarte ikke å dy meg, og måtte ødelegge den ved å tilsette masse blod og gørr. Halloween skal tross alt handle om død. Håper dere liker min siste video og fortell meg gjerne hva dere synst! 

Jeg har forresten ennå ikke funnet ut hva jeg skal kle meg ut som på Halloween, haha. Jeg skal selvfølgelig kle meg skummelt og alt det der, men jeg har liksom ikke funnet på noe som er helt perfekt ennå. Hva skal dere kle dere ut som (hvis dere skal)?

Produkter brukt i videoen: 

BEN NYE Liquid Latex
BEN NYE Stage Blood
BEN NYE Fresh Scab Blood
BEN NYE Special FX Color Wheel (Bruises & Abrasions)
ISADORA Mineral Powder
MAYBELLINE Fit Me Foundation
Fiskekroker
Hamptråd
Q-tips
Bomullspads

IMG_0587 cdddopy IMG_0598