Heihei fininger!

Da har vi nesten passert enda en mandag uten å gå i bakken. Mandager kan da ikke være så gærent? Hvertfall ikke denne mandagen siden det er påskeferie og jeg har fri fra jobb. Startet dagen med en fantastisk tur på fjellet med min kjære og hunden. Det var så utrolig fint vær i dag at det var ikke til å unngå å ta seg en tur ut i det fri. Jeg er så utrolig glad for at jeg bor på denne lille øya her, naturen og omgivelsene her er helt ubeskrivelig vakre og jeg kunne faktisk ikke tenkt meg å tilbringe livet noe annet sted. Bortsett fra kanskje på en vingård i Italia eller Sør-Frankrike, det hadde vært drømmen. Kan tenke meg man blir temmelig lei av druer og vin da.

Dagen i dag går til å sortere ut klesskapet mitt og gi bort det som jeg ikke bruker. Tror alle jenter kan kjenne seg igjen i å ha sykelig mye med klær men ikke bruke halvparten engang. Jeg har så mye klær jeg ikke bruker, har til og med klær som har merkelappen hengendes på ennå. Men jeg må rydde ut og kaste/gi bort det jeg ikke har bruk for, for det tar opp så mye plass og jeg har jo som sagt ikke noe av plass igjen til nye klær.

Håper alle har en super mandag!

IMG_7289 IMG_7342 IMG_7266 monday IMG_7262