Hei!

Det er ikke noe galt med mandager, det er bare jobben din som suger, er ikke det noe man sier? Haha. Det føler jeg egentlig er veldig sant! Når man gjør noe som liker så er faktisk ikke mandager så gale. Jeg synst man skal gjøre noe som gir deg motivasjon til å stå opp og jobbe for det hver eneste ukedag, selv mandag. Jeg håper hvertfall at alle har en fin mandag!

Jeg føler det på meg at i dag kommer til å bli en god dag. Nemlig fordi jeg venter på en spennende pakke som kommer senere i dag. Har faktisk inngått et samarbeid med Adams Matkasse og derfor får jeg en matkasse i dag. Haha, tenk å glede seg til å få en pakke med mat. Uansett, jeg gleder meg til å prøve det ut og fortelle dere om det!

Tenkte å komme med et lite frokost-tips igjen. Dere har sikkert hørt om Avocado-toast, men noe som gjør at det blir enda bedre er å legge på kokte egg og drysse på litt oregano. Nam! Jeg er kjempe glad i både avokado og egg, så dette var jo bound for success. Hva er ditt alternativ til avokado toast?

Hva er dine planer for mandagen? 

IMG_6170 Untitled-1dfsf IMG_6171 IMG_6166