Hei! 

Jeg tenkte å fortelle dere om et hjelpemiddel som jeg bruker hver eneste dag til å påføre sminken med. Da snakker jeg selvfølgelig om BeautyBlender. Jeg er helt frelst når det kommer til denne søte lille svampen. Sminken setter seg så sinnsykt mye finere på huden og resultatet ser nesten airbrushet ut. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten BeautyBlenderen min! 

BeautyBlender er en sminkesvamp formet som et egg. Det betyr at den ikke etterlater kanter eller linjer ved påføring av foundation, concealer, rouge, contour osv. Før du bruker en BeautyBlender er det viktig at du damper den først, hvis ikke kommer den ikke til å fungere slik den er ment til å fungere. Det du gjør er at du bare gjør den gjennomvåt og deretter skviser ut alt vann og tørker den litt med et tørt håndkle. Det gjør at den er fortsatt fuktig og vil da ikke suge til seg sminken.  Det finner mange ulike typer av BeautyBlender, men jeg har kun prøvd 2 av de og kommer da til å fortelle litt om de. 

Original (rosa)
Dette er den jeg bruker mest, den er ment for å påføre foundation, pudder og forskjellige andre kremete sminkeprodukt. Den fungerer også veldig fint til å blende ut konturering. 

Micro Mini (grønn)
Dette er de små grønne BeautyBlendere og de er ment for concealer, highlighter, for å dekke til kviser osv. Den er mye mindre, som gjør at den er mye mer presis og er mye lettere å bruke på små områder. 

BeautyCleanser
Dette er en såpe som er ment for både svamper og koster Jeg vet seriøst ikke hva de putter i denne såpen, men det er ingenting annet som rengjør BeautyBlenderen min som denne her. Den får ut absolutt alt av skitt og etterlater både koster og svamper kjempe rene. 
 IMG_9383 IMG_9388 IMG_9392

 

Invisibobble
I tillegg til BeautyBlender tenkte jeg å fortelle dere om Invisibobble, som er en slags hårstrikk som er ment for å være skånsom mot håret. Den er designet for å ikke etterlate merker i håret og likevel ha et fast grep rundt håret. Jeg er typen som må ha hårstrikken superstramt i håret og det fører ofte til litt lett hodepine når jeg tar den ut. Men en Invisibobble hårstrikk skal faktisk hindre for at dette skjer. I tillegg er den laget i et materiale som ikke tiltrekker seg vann! De er så og si de eneste hårstrikkene jeg bruker nå for tiden, for de er så god mot håret. 

IMG_9396 IMG_9398

Produktene er sponset, men meningene mine er 100% ærlige og sanne. Dette er produkt som jeg har brukt lenge fra før og kommer til å fortsette å bruke de.