Hola chicas!

Har dere tenkt over hvor heldig vi egentlig er? Som har en plass å bo, kan gå på skole å få en utdanning, kan få i seg mat skikkelig mat hver dag og som ikke minst har kjærlighet. Jeg er så utrolig takknemlig for alt dette. Det er langt ifra mange som har dette. Hvertfall når det kommer til skole, jeg ser så sinnsykt mange som bare kaster bort skoletiden og ikke bryr seg om noen ting annet enn å være ung og dum. Jeg selv har ikke likt skole og har aldri tatt det seriøst før nå, kanskje fordi jeg har blitt litt eldre og nå forstår at det er viktig. Skole åpner så sinnsykt mange muligheter og du kan ærlig talt gjøre og oppnå akkurat det du vil!

Alt for mange tar livet for gitt. Jeg tar meg selv i å tenke på å være redd for at jeg kommer til å ende opp med en dårlig jobb som jeg hater eller ingen drømmer og mål som jeg har oppfylt. Men herregud, vi har det så innmari godt uansett hva!

Og at vi har kjærlighet ikke minst, det er et utrolig viktig punkt i livet! Uten familien og vennene mine hadde jeg ikke visst hvem jeg var. Mamma ga meg kjærlighet fra dag 1 og har gjort det hver eneste dag i snart 19 år og har behandlet meg på en måte som jeg ønsker å behandle andre. Det er hun som har formet meg mest i løpet av livet, jeg er den jeg er takket være henne. Det er hun som har gitt meg mat, tak over meg og omsorg. De fleste kjenner seg igjen. Tenk på hvor utrolig heldig vi er. Vi må aldri tenke på om vi klarer å overleve til neste dag.

If you have food in your fridge, clothes on your back, a roof over your head and a place to sleep you are richer than 75% of the world.

If you have money in the bank, your wallet, and some spare change you are among the top 8% of the world’s wealthy.

If you woke up this morning with more health than illness you are more blessed than the million people who will not survive this week.

If you have never experienced the danger of battle, the agony of imprisonment or torture, or the horrible pangs of starvation you are luckier than 500 million people alive and suffering.

If you can read this you are more fortunate than 3 billion people in the world who cannot read it at all.

IMG_3498 IMG_3531 IMG_3537 IMG_3543-Recovered IMG_3548IMG_3478