Ettersom jeg lager meg smoothies hver dag til frokost så har jeg måttet investere i en ny blender. Blenderen vår har lenge vært ødelagt og istedenfor den har jeg brukt stavmikser (?!). Haha. Den bråker jo helt forferdelig og jeg vekker hele familien bare av å mikse spinat. For noen dager siden var jeg innom Coop og såg en blender som mikser smoothies rett i en flaske. Du mikser, skrur flasken av maskinen, skrur på toppa og stikker. Hvor lett er ikke det? Jeg elsker den! Så om du er slik som meg og liker ikke  stå opp grytidlig for å lage frokost er denne helt perfekt for deg óg.

Det jeg pleier å gjøre er at jeg fryser ned frukt og grønt i porsjonspakninger, og tar frem en hver morgon og mikser den. Og siden frukten er fryst får jeg en fin konsistens på den òg, litt slush-aktig. Det er slik jeg liker den, tykk i konsistensen, verste jeg vet er en tynn og »juicete» smoothie.

IMG_5050 IMG_5084 IMG_5089ghhg IMG_5128 IMG_5164 IMG_5180