Hei! 

Jeg sa i går at det kom en oppskrift i dag, vel…den oppskriften ble en stor FAIL. Jeg skulle lage brokkoli snacks som man skulle steke i ovnen, men det som skjedde var at de ikke ville bli til små baller og bare var veldig deigete rett og slett. Men siden jeg lovet en oppskrift så skal jeg uansett dele en med dere

Jeg er kjempe glad i sorbet is, men vanlig sorbet is er så sykt masse sukker i og er ikke særlig sunt. Så man kan liksom ikke bare spise det hele tiden. Banan iskrem derimot er kjempesunt og er kun frukt og bær. Jeg har laget denne i mange forskjellige versjoner, men i dag tenkte jeg å dele Skogsbær banan iskrem oppskrift med dere. 

Du trenger: 

1 moden frossen banan 
Litt skogsbær

Det er bokstavelig talt alt du trenger! To usle ting. En frossen banan er perfekt for en porsjon og hvor mye bær du vil ha velger du selv. Jeg pleier å ta en god del, siden jeg vil ha mest mulig bærsmak og ikke banansmak. Jeg er ikke så glad i bananer egentlig, men i nana iskrem kjenner man egentlig ikke så mye av banan smaken. 

Så bare blender du det sammen i en blender eller med en stavmikser, putter det på et fat og topper det med litt ekstra bær. Og vips så har du en herlig og sunn dessert! 

Har du prøvd nana iskrem før?

IMG_9328 IMG_9316