Dere har sikkert alle hørt om den populære boken og filmen the Fault in our Stars av John Green som fikk de fleste til å felle en tåre? Vel, nå nærmer det seg premiere for den nye filmen Paper Towns som også er basert på boken av John Green med samme tittel. Den 24 juli kommer denne filmen til å rulle på kino i Norge og jeg kommer til å sitte fint plantet fremfor skjermen når det skjer!

Jeg holder for øyeblikket på med å lese Paper Towns og gleder meg veldig mye til å få sett filmen på kino etter jeg har lest den ferdig. Kan helt ærlig si at det er en av mine favorittbøker allerede, og jeg har ikke lest den helt ferdig ennå! Og etter det jeg har sett, så er jeg veldig sikker på at filmen kommer heller ikke til å skuffe meg. I tillegg ser du Cara Delevingne i en av hovedrollene, og hun er jo helt rå!

«Hele sitt liv har Quentin «Q» Jacobsen (Nat Wolff) vært avstandsforelsket i den eventyrlystne naboen Margo Roth Spiegelman (Cara Delevingne). Så da hun plutselig kommer klatrende inn soveromsvinduet hans og vil ha han med ut på en genial hevntokt, følger han etter. Etter at det nattlige toktet er over og en ny dag gryr, møter Q på skolen og finner ut at Margo, som alltid har vært en gåte, nå har blitt et mysterium. Men Q oppdager snart at det finnes spor – og at de er til ham. Han blir lokket ut på en uventet ferd, og jo nærmere han kommer, desto mindre ser Q av jenta han trodde han kjente. Og alt bunner ned i det uunngåelige spørsmålet – hvem er egentlig Margo?» – Filmweb.

Skal du se Paper Towns på kino?

//Reklame