Hei og hallo! Denne uken har egentlig bare vært slitsom, men ganske produktiv óg. Kan helt ærlig si at jeg har hatt tanker om å skulke skolen hver eneste dag denne uken, men istedet sover jeg til 10 minutter før bussen skal gå og slenger på meg klær å løper av sted. For en eller annen merkelig grunn så husker jeg ikke å børste håret, men termoskoppen har blitt med på bussen 4 av 5 ganger. Brøt komboen i dag, da jeg presterte i å glemme den på kjøkkenbenken. Har hatt den med hver eneste dag på skolen og har blitt vandt til å sippe på teen min på bussen til skolen, så i dag følte jeg meg tom og kald i magen. Snufs.

Hver eneste dag planlegger jeg å stå opp tidlig nok til å sminke meg og kanskje ta på meg noen fine klær, men så vinner søvn ovenfor å være pen hver eneste gang. Har gått uten sminke hver eneste dag denne uken og er ganske sikker på det var slik sist uke óg. Hater at søvnen er så sykt fristende på morgonen, den får meg til å gjøre ting jeg ikke vil gjøre om jeg hadde vært våken og ikke under søvnen sin trolldom.

Anyhow, over til det innlegget egentlig skulle handle om, nemlig granateple. Er det noe jeg elsker mer en noen annen frukt så er det uten tvil granateple. Jeg elsker at den er litt småsur og utrolig frisk og lett å spise. Vel, den er lett å spise når du først har rensket den. Fy flate, så utrolig lang tid det tar og hvor innviklet det er  å renske den forbanna frukta. Det er det eneste jeg hadde likt var litt annerledes, men det er såklart verdt det når du er ferdig. Da er det rene himmelen i kjeften min. Nam!!

IMG_8553 IMG_8560 IMG_8549 IMG_4255 IMG_8748

Follow my blog with Bloglovin