Hei!

Kvelden i går førte oss til Puerto Rico, som bare er ca 2 minutter unna med taxi. Vi dro på en herlig indisk restaurant der vi fikk servert nydelig mat og drikke. Anbefaler absolutt den restauranten til alle, maten er fantastisk og betjeningen er enda bedre! Restauranten heter Taj Mahal og ligger i Puerto Rico senteret. Jeg tror det er lenge siden jeg har kost meg så mye. Gud, så gøy vi hadde det! Det ble en god del sangria og honey rum på hele gjengen. Hver eneste restaurant vi har vært på hittil har vi fått servert gratis shots med honey rum, og det smaker så godt at det er farlig! I går fikk vi til slutt en hel flaske med det på restauranten, jeg har en anelse om at kelnerene våre prøvde å skjenke oss. Haha. Det er bare å glede seg til serien kommer ut, for den kommer til å bli rå! Jeg har aldri ledd så mye i hele mitt liv. Jeg digger disse jentene og har blitt utrolig glad i hver og en av dem!

Etter restauranten dro vi på en utested der vi igjen tok stedet med storm og danset til bena ikke klarte mer. For en herlig kveld!

IMG_8344

Dette bildet elsker jeg! Kristina er kjempe brent på halsen og jeg holder nesten på å gråte for maten er så sterk, men likevel er vi så glad. Haha. For en herlig jente!

IMG_8318 IMG_8323 IMG_8339 IMG_8345 IMG_8348 IMG_8362 IMG_8369 IMG_8371 IMG_8387

IMG_8380 IMG_8375