Etter en fantastisk tur med de herligste jentene så var det godt å komme seg på norsk jord igjen. Flyet mitt til Ålesund gikk ikke før søndagsmorgen, og det betydde at jeg måtte overnatte på Gardemoen. Da falt valget på Quality Airport Hotel Gardemoen, noe jeg er veldig glad for.

Kjøpte meg pizza fra Peppes og koste meg foran tven på hotellrommet helt alene før jeg igjen tok en liten reise hjem til Ålesund.

Etter å ha sovet på senger som er like harde som betong i Gran Canaria, var det helt vidunderlig å sove i en myk og deilig hotellseng. Jeg kan ærlig talt si jeg sov som en engel den natta. Hotellseng er jo det beste ved å bo på et hotell!

Åh, frokosten! Jeg har seriøst aldri fått servert så god frokost på noe annet hotell og det mener jeg. De hadde ALT. Jeg og min roomie i Gran Canaria ba til Gud om at vi skulle være så heldig å få servert nysteikte pannekaker på hotellet i Gran Canaria, men fikk det aldri. Men den dagen hun faktisk ikke er med meg, får jeg servert nysteikte pannekaker til frokost. HERLIG! Jeg måtte faktisk gå to runder på frokostbuffeten. Første gangen tok jeg masse eggerøre, bacon, poteter og kalkunkjøttboller og andre gangen tok jeg det som såg litt bedre ut på bilder. Som pannekaker og frukt. Jeg var ikke så sunn som det ser ut som, altså. Det var seriøst en av de beste frokostene jeg har hatt på flere år. Null tull!

Så alt i alt var det et supert opphold på hotellet med hyggelig personale, supergod mat og greie omgivelser. Det var helt fantastisk for en natt etter ei uke i syden!

Du kan booke rom HER.

IMG_9919 IMG_9928 IMG_9941 IMG_9947 IMG_9952 IMG_9959 IMG_9961

/sponset opphold