Hei! 

Nå har jeg endelig fått filmet enda en Halloween sminke tutorial og denne gangen prøvde jeg meg på noe litt eklere og skumlere enn sist. Nemlig SFX sminke! Jeg har vært utrolig fascinert av slik sminke veldig lenge og for noen uker siden bestemte jeg meg for å prøvde det selv. Så jeg bestilte meg litt utstyr til akkurat dette og prøvde meg frem. Å herregud, så gøy det var! Hvertfall å skremme folk etter du er ferdig. 

Dette er faktisk en av de første gangene jeg gjør dette, så jeg er klar over at jeg ikke gjør det slik en «profesjonell» ville gjort det. Men likevel er jeg ganske stolt over å ha klart dette og at det såg såpass ekte ut som det gjorde. 

Produkt brukt i videoen: 

BEN NYE Liquid Latex
BEN NYE Stage Blood
BEN NYE FX Color Wheel (Bruises & Abrasions)
BEN NYE Fresh Scab Blood
INGLOT HD Illuminizing Powder
BARE MINERALS Original Foundation
LA GIRL Pro Conceal

Hva synst du? Og hva vil du jeg skal gjøre til neste ukes video?

IMG_0289 IMG_0296 IMG_0274