Heihei! Jeg har faktisk endelig laget meg en Facebook-side for bloggen, så jeg hadde blitt superglad om du gikk inn å likte den. Linken finner du under headeren min. Der kommer jeg til å legge ut oppdateringer og eventuelle konkurranser.

Ah, de har så utrolig mye fint på Nelly og jeg skulle gjerne kjøpt alt! Skulle bare hatt en feit lommebok. Her er hvertfall noen av mine favoritter. Hva er dine favoritter for øyeblikket?

overdelerTopp og skjørt HER og HER – Oversized genser HER – Paljettgenser HER – T-kjorte HER – Topp HERjkjoler1 – HER / 2 – HER / 3 – HER / 4 – HER / 5 – HER / 6 – HERsko1 – HER / 2 – HER / 3 – HER / 4 – HER / 5 – HERBUKSER1 – HER / 2 – HER / 3 – HER /4 – HERdiverse1 – HER / 2 – HER / 3 – HER / 4 – HER / 5 – HERtilbehørSolbriller HER – Ryggsekk HER – Klokke HER – Clutch HER – Bralette HER

// Inneholder affiliatelenker