Fikk denne kjolen på døren i dag og jeg elsker den! Den er fra Missguided, som må nok være en av mine favorittbutikker. Det er bare så min stil, og jeg skulle gjerne hatt alle plaggene dems i skapet mitt. Anbefaler virkelig alle jenter å ta seg en tur innom nettbutikken til Missguided og ta en titt. Jeg lover, dere kommer ikke til å bli skuffet!

Anywho, i det jeg stod og tok disse bildene bestemte objektivet mitt å slutte å fungere. Fokusen er stuck og nekter å fokusere…. Er ikke det typisk? Jeg har heller ikke et annet objektiv å bruke på kameraet mitt. Så nå fremover kommer det til å bli gamle bilder som blir postet på bloggen, eller mobilbilder. Til jeg får fikset det eller kjøpt nytt såklart.

IMG_8260

DRESS Missguided
SHOES Nelly
BAG BikBok
WATCH Slazenger
SCARF Corfu

IMG_8284 IMG_8273