Heihei mine søte! 

For noen dager siden mottok jeg en søt liten pakke fra MayBeauty, som inneholdt fem ansiktsmasker og en liten pensel. 

Så litt om denne ansiktsmasken. Denne ansiktsmasken kommer godt inn i huden når du påfører den og fjerner alt av skitt og døde hudceller som setter seg fast i porene dine og etterlater huden ren, frisk og mye finere! Den fjerner både sorte prikker, motvirker kviser og urenheter, tar bort død hud og fjerner også oljen i fet hud. Jeg selv sliter litt med sorte prikker rundt nesepartiet, så for min del var det derfor jeg anvendte denne ansiktsmasken. 

IMG_9913

  1. Man begynner med å påføre ansiktsmasken med penselen som følger med over hele ansiktet. (Prøv å unngå steder med hår, øyenbryn og nær hårlinjen) 
  2. La masken tørke i 30-40 minutter. 
  3. Ta av masken og se alle urenhetene som kommer av med den. 
  4. Rens huden med varmt vann og fortsett med din daglige hudpleierutine. 

IMG_9914

Jeg må bare si, jeg digget den ansiktsmasken! Mine eneste forventninger til masken var at den skulle få bort noen av de sorte prikkene i nesepartiet, noe den absolutt gjorde! I tillegg føles huden så sinnsykt ren og frisk ut. Og helt sinnsykt myk! Så jeg kan faktisk ærlig si at jeg er ganske fornøyd og imponert over denne masken og kommer nok til å fortsette å bruke den 1 gang i uken fremover. Jeg kan gi dere enda en oppdatering på huden min når jeg har brukt opp alle maskene. Gleder meg faktisk til neste gang! 

Men fy så vondt det var å ta den av!  Når masken trenger såpass dypt inn i huden for å nå alle forurensingene så gjør det litt vondt de første gangen. Det er tydeligvis helt normalt og er ingenting å bekymre seg for. I tillegg så klarte jeg å påføre litt for nært hårlinjen min der jeg har en del «dunhår», så jeg sto så og si og hulket for det var så vondt å få den av. Så hvis du prøver masken, husk at den setter seg fast i hårene, så ikke påfør den steder der du har hår på ansiktet. Som for eksempel bryna og nært hårlinjen. 

Forresten, som mine trofaste og herlige lesere så får dere 30% avslag hvis dere bestiller The Incredible Face Mask gjennom bloggen min! Dere kan bruke denne linken til å komme rett til rabatten HER eller bare bruke rabattkoden «karolinafacemask30″.

IMG_9964 copy

/Sponset, men 100% ærlige meninger!