Hei!

For noen dager siden var jeg så heldig at en Daniel Wellington klokke dumpet ned i postkassen min. Jeg elsker slike klokker og Daniel Wellington klokkene er desidert de klokkene jeg bruker mest. En helt enkel og ren klokke som passer perfekt til ethvert antrekk og enhver anledning. For er det noe Daniel Wellington kan, så er det å skape akkurat slike klokker, stilren og moteriktig. Jeg elsker de!

Det som jeg synes er veldig greit, er at man kan bytte på reimene og variere litt, uten å måtte kjøpe en helt ny klokke. Man kan velge mellom reimer i skinn og i stoff. 

Og nå har jeg også en rabattkode til dere! Hvis du oppgir koden «KAROLINAGRIC» ved utsjekk får du -15% på alt fra Daniel Wellington. I tillegg er det gratis frakt! 

Classic Bristol klokken kan du kjøre HER.
Grace London
 klokken kan du kjøpe HER.

IMG_7712 IMG_7705 IMG_7697 IMG_7710